Hvad enten du lider af stress, hovedpine, musearm, tennisalbue, låste led, muskelsmerter, eller andet, er der hjælp at hente.....

Behandlingen er baseret på Body-SDS-systemet, som er massage og pulsering af muskler og led. En behandling kan frigøre fysiske spændinger såvel som psykiske blokeringer, som vi taler om undervejs.

Selve massagen vil booste dit kredsløb  og  øge lymfegennemstrømningen i hele kroppen. Ligeledes vil et øget fokus på dit åndedræt frigøre ny energi.

Efter endt behandling vil man kunne mærke boblende energi eller behagelig træthed, ligesom man kan have lette udrensningssymptomer (tørst, øget tissetrang, mathed, summen i kroppen m.m.). Det vil være hensigtsmæssigt at indtage ekstra vand/urtete efter endt behandling for at lette denne udrensning, ligesom man får bedst udbytte af ikke at 'stresse videre' lige umiddelbart efter behandlingen, men at tage det lidt med ro.

Der kan opstå smerter undervejs ved strygning af stramt bindevæv, myoser m.m. - men smerten vil være forbigående og forløsende, og vil være et sundt tegn på, at vi kommer i dybden med kropsbehandlingen.

En behandling kan naturligvis være enkeltstående og akut. Men for optimalt resultat er det hensigtsmæssigt at indgå i et behandlingsforløb på 5-10 gange.

Behandlingen foregår i roligt og behageligt miljø med undertøj, lagen og tæppe

En kropsbehandling varer ca. 60 min.